Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vitaminu E v netradičních cereáliích a jejich klíčcích
Author: Hamacková, Helena
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení vitaminu E u vybraných vzorků cereálií a jejich klíčků pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie (HPLC). V této práci je obsažena charakteristika vitaminu E, jeho fyziologický význam. Dále byly charakterizovány obiloviny, jejich morfologické a chemické složení. Je zde také popsána metoda HPLC. V experimentální části je uvedena charakteristika analyzovaných obilovin a obsah vitaminu E v těchto obilovinách a jejich klíčcích.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28424
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hamacková_2014_dp.pdf 938.4Kb PDF View/Open
hamacková_2014_vp.doc 96Kb Microsoft Word View/Open
hamacková_2014_op.doc 97Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account