Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení základních analytických parametrů červené řepy a vodnice
Author: Velková, Gabriela
Advisor: Škrovánková, Soňa
Abstract: Teoretická část této diplomové práce se zabývá charakteristikou červené řepy a vodnice, jejich pěstováním, chemickým složením a vlastnostmi. Jsou zde také popsány metody, které byly použity v praktické části. V praktické části byl stanoven obsah sušiny a refraktometrické sušiny, titrační kyselost a obsah hrubé vlákniny ve vzorcích vodnice a červené řepy. Dále byla zjišťována antioxidační aktivita a celkový obsah polyfenolů v čerstvých a skladovaných vzorcích červené řepy a vodnice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28758
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
velková_2014_dp.pdf 3.972Mb PDF View/Open
velková_2014_vp.doc 97Kb Microsoft Word View/Open
velková_2014_op.doc 97.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account