Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení nutričních parametrů směsi mouk s miličkou habešskou
Author: Víttková, Veronika
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na stanovení nutričních parametrů směsí mouk s miličkou habešskou. Milička habešská byla míchána s moukou z pšenice obecné, červené pšenice a moukou z kamutu a u těchto směsí byl stanoven obsah bílkovin, tuku, škrobu, fosforu a obsah vitaminů skupiny B. Mimo to byl stanoven také obsah vlhkosti a popelovin. Tato práce obsahuje také bližší charakteristiku miličky habešské a srovnání s jinými obilovinami využívanými v pekárenství.
URI: http://hdl.handle.net/10563/28759
Date: 2014-01-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: C


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
víttková_2014_dp.pdf 1.573Mb PDF View/Open
víttková_2014_vp.doc 96.5Kb Microsoft Word View/Open
víttková_2014_op.doc 98Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account