Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku

Show full item record

No preview available
Title: Zajištění bezpečnosti potravin prostřednictvím předcházení rizik ve vybraném potravinářském podniku
Author: Hrabal, Miloš
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na analýzu zajištění bezpečnosti potravin při jejich výrobě v potravinářském závodě Zora Olomouc. Teoretická část popisuje bezpečnost potravin, za-jištění zdravotní nezávadnosti potravin a systém HACCP. V praktické části je představen závod Zora Olomouc firmy Nestlé Česko s.r.o. Dále jsou po stránce hygienické rozepsána zabezpečení provozu výroby a dodržování hygienických zásad. Technická stránka popisuje zabezpečení vzniku potenciálních rizik kontaminace výrobku.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30094
Date: 2014-02-21
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hrabal_2014_dp.pdf 2.391Mb PDF View/Open
hrabal_2014_vp.pdf 70.56Kb PDF View/Open
hrabal_2014_op.pdf 162.7Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account