Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci

Show full item record

No preview available
Title: Zhodnocení rizik kvality prodeje čerstvých potravin v obchodním řetězci
Author: Vranková, Petra
Advisor: Lukášková, Eva
Abstract: Podstatou bakalářské práce je rozbor všech možných rizik, které mohou jakkoliv negativně zasáhnout do kvality prodeje čerstvých potravin v obchodních řetězcích. Teoretická část se věnuje vysvětlení základních pojmů souvisejících s rizikem obchodování s potravinami. Praktická část popisuje způsob uchovávání, přepravování, manipulace a prezentování zboží na prodejní ploše. Popisuje konkrétní rizika, se kterými se potýkají provozovatelé obchodních řetězců, vedoucí pracovníci, zaměstnanci při prodeji a dále i zákazníci při nákupu čerstvého ovoce a zeleniny. Jsou zde navrhnuta a popsána opatření, která by měla zabránit poškození a znehodnocení potravin.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30116
Date: 2014-02-21
Availability: Bez omezení
Department: Ústav krizového řízení
Discipline: Ovládání rizik
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vranková_2014_dp.pdf 1.641Mb PDF View/Open
vranková_2014_vp.pdf 70.17Kb PDF View/Open
vranková_2014_op.pdf 218.5Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account