Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina

Show full item record

No preview available
Title: Jeřáb Oskeruše jako perspektivní potravinářská surovina
Author: Horková, Radka
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo popsat základní ovocné druhy oblasti Bílých Karpat a dále se konkrétně věnovat rodu Jeřáb (Sorbus). Hlavní důraz byl kladen na možnosti potravinář-ského využití Jeřábu oskeruše (Sorbus domestica L.). Tato ovocnářská plodina se jeví jako potenciálně velmi perspektivní druh pro přímý konzum, ale i výrobu destilátů, džemů, čajů a tinktur.
URI: http://hdl.handle.net/10563/30817
Date: 2014-02-10
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
horková_2014_dp.pdf 1.935Mb PDF View/Open
horková_2014_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
horková_2014_op.pdf 70.65Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account