Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců

Show full item record

No preview available
Title: Modifikace okamžitých dávek potravin podle dostupného sortimentu obchodních řetězců
Author: Dohnalová, Ivana
Advisor: Družbíková, Helena
Abstract: Cílem diplomové práce bylo optimalizovat okamžité dávky potravin navržené v práci Loukotové (2008) vzhledem k aktuálnímu sortimentu obchodních řetězců u vybraných skupin civilního obyvatelstva. Byly sestaveny jídelní lístky s inovovanou potravinovou skladbou, na základě průzkumu provedeného ve vybraných obchodních řetězcích. Tyto jídelní lístky byly nutričně vyhodnoceny pomocí program Výživa. Z výsledků pak vyplývá, že se podařilo zoptimalizovat navržení jídelní lístky podle stanovených stravních dávek v rozmezí ? 10 %, a zároveň byla provedena jejich cenová kalkulace pro porovnání s původní prací.
URI: http://hdl.handle.net/10563/31988
Date: 2015-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
dohnalová_2015_dp.pdf 2.547Mb PDF View/Open None
dohnalová_2015_op.pdf 433.7Kb PDF View/Open None
dohnalová_2015_vp.pdf 426.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account