Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Show full item record

No preview available
Title: Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu
Author: Suchánková, Jiřina
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků jedlého hmyzu a zkoumá, která úprava je z mikrobiologického hlediska efektivnější. V praktické části byla také porovnávána mikrobiální kvalita jedlého hmyzu, který se nacházel v různém vývojovém stádiu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/38671
Date: 2016-01-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 37619


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
suchánková_2016_dp.pdf 1.195Mb PDF View/Open None
suchánková_2016_op.pdf 494.9Kb PDF View/Open None
suchánková_2016_vp.pdf 500.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account