Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu

Show full item record

No preview available
Title: Vliv zrání na mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu
Author: Zderčíková, Romana
Advisor: Sližová, Marta
Abstract: Teoretická část diplomové práce je zaměřena na technologii výroby sýrů eidamského typu. Dále jsou stručně charakterizovány texturní vlastnosti potravin, metody jejich měření a stav řešené problematiky v posledních letech. Praktická část je zaměřena na výrobu sýrů eidamského typu s obsahem 25 % a 40 % tuku v sušině, texturní profilovou analýzu a tahovou zkoušku, pomocí kterých byly sledovány texturní a mechanické vlastnosti sýrů eidamského typu v průběhu zrání.
URI: http://hdl.handle.net/10563/41518
Date: 2017-02-03
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: E


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
zderčíková_2017_dp.pdf 5.902Mb PDF View/Open None
zderčíková_2017_op.pdf 444.4Kb PDF View/Open None
zderčíková_2017_vp.pdf 536.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account