Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce

Show full item record

No preview available
Title: Výroba šťáv z netradičních druhů ovoce
Author: Mach, Matěj
Advisor: Mlček, Jiří
Abstract: Rakytník řešetlákový, jeřáb černý a dřín obecný jsou netradiční druhy ovoce pěstované na našem území. V České republice jsou tyto druhy ovoce využívány hlavně v domácím léčitelstvím. Cílem teoretické částí bakalářské práce je shrnout poznatky o tomto ovoci a výrobě ovocných šťáv. V praktické části pak zhodnotit senzorické vlastnosti šťáv z těchto netradičních druhů ovoce.
URI: http://hdl.handle.net/10563/42952
Date: 2018-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 48091


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
mach_2018_dp.pdf 2.334Mb PDF View/Open None
mach_2018_op.pdf 550.7Kb PDF View/Open None
mach_2018_vp.pdf 767.7Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account