Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek

Show full item record

No preview available
Title: Vliv suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek
Author: Jiroušková, Magda
Advisor: Burešová, Iva
Abstract: Diplomová práce se zabývá vlivem suroviny na kvalitu bezlepkových raw tyčinek. Jako zkoumaná surovina byla použita sušená slupka kávové třešně, cascara. Receptura na tyčinku byla poskytnuta pražírnou kávy Rebelbean. Pro srovnání byla vyrobena i tyčinka bez cascary a obě byly hodnoceny senzoricky a pomocí texturometru. Z výsledků je patrné, že cascara ovlivnila konzistenci, tuhost, sladkost a tvrdost tyčinky. Na základě těchto výsledků byla výrobci předána zpětná vazba pro budoucí výrobu tyčinek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45448
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 53098


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
jiroušková_2019_dp.pdf 2.556Mb PDF View/Open None
jiroušková_2019_op.pdf 691.7Kb PDF View/Open None
jiroušková_2019_vp.pdf 687.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account