Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider

Show full item record

No preview available
Title: Technologie výroby zkvašeného jablečného moštu typu cider
Author: Kubáň, Marek
Advisor: Míšková, Zuzana
Abstract: Bakalářská práce pojednává o zkvašeném jablečném moštu typu cider. Konkrétně se tato práce zabývá charakterizací, technologií výroby tohoto nápoje a mikrobiálními kulturami využívanými k výrobě cideru. V této práci jsou navíc popsány faktory ovlivňující organoleptické vlastnosti ciderů a možná rizika spojená s konzumací těchto nápojů.
URI: http://hdl.handle.net/10563/45505
Date: 2019-02-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Chemie a technologie potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
kubáň_2019_dp.pdf 1.511Mb PDF View/Open None
kubáň_2019_op.pdf 654.2Kb PDF View/Open None
kubáň_2019_vp.pdf 633.0Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account