Instagram jako nástroj marketingové komunikace restaurace

DSpace Repository

Language: English čeština 

Instagram jako nástroj marketingové komunikace restaurace

Show simple item record

dc.contributor.advisor Káčerková, Eliška
dc.contributor.author Valerová, Helena
dc.date.accessioned 2021-07-26T07:17:50Z
dc.date.available 2021-07-26T07:17:50Z
dc.date.issued 2021-01-29
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/47085
dc.description.abstract Tato bakalářská práce se zabývá sociální sítí Instagram, jako nástrojem marketingové komunikace restaurace. V teoretické části jsou vymezeny základní pojmy jako marketing, online marketing, sociální média a Instagram. Součástí je i metodika výzkumu, která zahrnuje cíl, účel práce a stanovení výzkumných otázek. Praktická část se zabývá představením vybrané restaurace, vyhodnocením výzkumu v podobě kvantitativního a kvalitativního šetření a zodpovězením výzkumných otázek. Nachází se zde také doporučení a návrhy pro zlepšení komunikace restaurace.
dc.format 57 s. (89 061 znaků)
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject marketing cs
dc.subject marketingová komunikace cs
dc.subject komunikace cs
dc.subject online marketing cs
dc.subject marketing na sociálních sítí cs
dc.subject sociální sítě cs
dc.subject Instagram cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject marketingový nástroj cs
dc.subject marketing en
dc.subject marketing communication en
dc.subject communication en
dc.subject online marketing en
dc.subject social media marketing en
dc.subject social media en
dc.subject Instagram en
dc.subject restaurant en
dc.subject marketing tool en
dc.title Instagram jako nástroj marketingové komunikace restaurace
dc.title.alternative Instagram as a Marketing Communication Tool of the Restaurant
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Jermakov, Pavel
dc.date.accepted 2021-05-24
dc.description.abstract-translated This bachelor thesis is about social network Instagram as a tool of marketing communication of restaurant. The theoretical part defines the basic terms such as marketing, online marketing, social media and Instagram. It also includes research methodology, which defines objectives, purpose of the thesis and research questions. The practical part deals with the introduction of a selected restaurant, the evaluation of quantitative and qualitative research and answering research questions. In this part is also recommendations and suggestions for improving the restaurant's communication.
dc.description.department Ústav marketingových komunikací
dc.thesis.degree-discipline Marketingové komunikace cs
dc.thesis.degree-discipline Marketing Communications en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications en
dc.thesis.degree-name Bc.
dc.thesis.degree-program Mediální a komunikační studia cs
dc.thesis.degree-program Media and Communication Studies en
dc.identifier.stag 59293
utb.result.grade C
dc.date.submitted 2021-04-23


Files in this item

Files Size Format View Description
valerová_2021_dp.pdf 3.159Mb PDF View/Open None
valerová_2021_op.doc 153Kb Unknown View/Open None
valerová_2021_vp.pdf 140.9Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account