Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin

Show full item record

No preview available
Title: Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
Author: Petrůjová, Adéla
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Diplomová práce je zaměřena na aplikaci lišejníku islandského do potravin. Práce zahrnuje popis lišejníku a jeho aktivních látek. Součástí praktické části diplomové práce je výroba sušenek a müsli směsí obohacených o lišejník islandský. Následně byla provedena nutriční analýza jakostních parametrů vyrobených sušenek a müsli směsí (stanovení vlhkosti, popela, lipidů, hrubé bílkoviny, škrobů, neutrálně-detergentní vlákniny, hrubé vlákniny a stravitelnosti).
URI: http://hdl.handle.net/10563/49391
Date: 2020-02-17
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie potravin
Discipline: Technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 56689


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View Description
petrůjová_2020_dp.pdf 2.688Mb PDF View/Open None
petrůjová_2020_op.pdf 733.2Kb PDF View/Open None
petrůjová_2020_vp.pdf 736.5Kb PDF View/Open None

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account