Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Aplikace lišejníku islandského jako netradiční suroviny potravin
Autor: Petrůjová, Adéla
Vedoucí: Sumczynski, Daniela
Abstrakt: Diplomová práce je zaměřena na aplikaci lišejníku islandského do potravin. Práce zahrnuje popis lišejníku a jeho aktivních látek. Součástí praktické části diplomové práce je výroba sušenek a müsli směsí obohacených o lišejník islandský. Následně byla provedena nutriční analýza jakostních parametrů vyrobených sušenek a müsli směsí (stanovení vlhkosti, popela, lipidů, hrubé bílkoviny, škrobů, neutrálně-detergentní vlákniny, hrubé vlákniny a stravitelnosti).
URI: http://hdl.handle.net/10563/49391
Datum: 2020-02-17
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav technologie potravin
Studijní obor: Technologie potravin
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 56689


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit Popis
petrůjová_2020_dp.pdf 2.688Mb PDF Zobrazit/otevřít None
petrůjová_2020_op.pdf 733.2Kb PDF Zobrazit/otevřít None
petrůjová_2020_vp.pdf 736.5Kb PDF Zobrazit/otevřít None

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet