Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa

Show full item record

No preview available
Title: Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa
Author: Hlásná, Milena
Advisor: Hrabě, Jan
Abstract: Svou práci jsem zpracovala na téma: Hmotnostní odchylky při tepelné úpravě masa. Vypsala jsem základní chemické složení masa a druhy tepelných úprav a jejich vliv na hmotnostní ztráty. Mimo tohoto faktoru je rovněž důležitý druh tepelně opracovaného masa, jakost masa a řada dalších faktorů. Praktickou část jsem věnovala úpravám masa - tumblováním pro lepší údržnost vody. Rozdíl hmotnostních odchylek při úpravě smažením ve fritéze nebo pečením v konvektomatu a konečnou úpravou masa za použití panád.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6268
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: C 8073


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hlásná_2008_bp.pdf 561.7Kb PDF View/Open
hlásná_2008_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
hlásná_2008_op.doc 37.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account