Toxické látky v potravinách rostlinného původu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Toxické látky v potravinách rostlinného původu

Show full item record

No preview available
Title: Toxické látky v potravinách rostlinného původu
Author: Ševčíková, Petra
Advisor: Janiš, Rahula
Abstract: Tato práce se zabývá toxickými látkami v potravinách rostlinného původu. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Spousta vědců a odborníků se věnuje výzkumu působení těchto látek na lidský organismus a životní prostředí. Práce se zaměřuje na nejnebezpeč-nější skupinu, kterou jsou pesticidy. Zabývá se jejich charakteristikou, chemickou struktu-rou a toxicitou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/6529
Date: 2008-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: A 7760


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ševčíková_2008_bp.pdf 884.3Kb PDF View/Open
ševčíková_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
ševčíková_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account