Toxické látky v potravinách rostlinného původu

DSpace Repository

Language: English čeština 

Toxické látky v potravinách rostlinného původu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Janiš, Rahula
dc.contributor.author Ševčíková, Petra
dc.date.accessioned 2010-07-16T20:29:24Z
dc.date.available 2010-07-16T20:29:24Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6529
dc.description.abstract Tato práce se zabývá toxickými látkami v potravinách rostlinného původu. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Spousta vědců a odborníků se věnuje výzkumu působení těchto látek na lidský organismus a životní prostředí. Práce se zaměřuje na nejnebezpeč-nější skupinu, kterou jsou pesticidy. Zabývá se jejich charakteristikou, chemickou struktu-rou a toxicitou. cs
dc.format 57 s. cs
dc.format.extent 905599 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Aditiva cs
dc.subject aldrin cs
dc.subject cizorodé látky cs
dc.subject dichlordifenyltrichlorethan cs
dc.subject DDT cs
dc.subject endrin cs
dc.subject charakteristika cs
dc.subject heptachlor cs
dc.subject chlordan cs
dc.subject chlordecon cs
dc.subject kontaminanty cs
dc.subject kumulace cs
dc.subject lindan cs
dc.subject pesticidy cs
dc.subject toxafen cs
dc.subject toxicita cs
dc.subject Aditives en
dc.subject aldrine en
dc.subject extraneous substance en
dc.subject dichloro-diphenyl-trichlorethane en
dc.subject DDT en
dc.subject endrine en
dc.subject characterization en
dc.subject heptachlore en
dc.subject chlornane en
dc.subject chlordecone en
dc.subject contaminants en
dc.subject cumulation en
dc.subject lindane en
dc.subject pesticides en
dc.subject toxaphene en
dc.subject toxicity en
dc.title Toxické látky v potravinách rostlinného původu cs
dc.title.alternative Toxicants in the foods of base of vegetable origin en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Václavková, Tereza
dc.date.accepted 2008-06-17
dc.description.abstract-translated This thesis is occupied by toxicants in the foods of base of vegetable origin. This theme is very topical nowadays. Many scientists and specialists are devoted to research incidence these toxicants to human organism and environment. The essay is focusing on most dange-rous group, which are pesticides. It is occupied their characterization, chemical structure and toxicity. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7760
dc.date.assigned 2007-11-20
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
ševčíková_2008_bp.pdf 884.3Kb PDF View/Open
ševčíková_2008_vp.doc 26.5Kb Microsoft Word View/Open
ševčíková_2008_op.doc 45.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account