Význam vlákniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Význam vlákniny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kramářová, Daniela
dc.contributor.author Kopecká, Jitka
dc.date.accessioned 2010-07-16T21:37:25Z
dc.date.available 2010-07-16T21:37:25Z
dc.date.issued 2008-06-02
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/6691
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce bylo pojednat o vláknině z různých úhlů pohledu. Úvod se věnuje chemickému složení polysacharidů, z nichž se vláknina skládá. Dále je shrnut fyziologický význam vlákniny, v další části práce potraviny a doplňky stravy na bázi vlákniny. cs
dc.format 50 s., 4 s. obr. příloh cs
dc.format.extent 781243 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject vláknina cs
dc.subject polysacharidy cs
dc.subject celulosa cs
dc.subject hemicelulosa cs
dc.subject roughag en
dc.subject polysacharides en
dc.subject cellulose en
dc.subject hemicellulose en
dc.title Význam vlákniny cs
dc.title.alternative Important of Dietary fibre en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Velichová, Helena
dc.date.accepted 2008-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of this bachalor diploma thesis is a roughage and its describtion from different views. Introduction is devoted to chemists of polysacharides, from wich roughage consists of. Thereinafter the significance of roughage is compiled, in the next section of this thesis the groceries, board suplement on the roughage basis are sumarized. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 7997
dc.date.assigned 2007-12-13
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
kopecká_2008_bp.pdf 762.9Kb PDF View/Open
kopecká_2008_vp.doc 39.5Kb Microsoft Word View/Open
kopecká_2008_op.doc 41Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account