Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Autor: Hejdová, Alena
Vedoucí: Hrabě, Jan
Abstrakt: Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky.
URI: http://hdl.handle.net/10563/7843
Datum: 2009-05-27
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav potravinářského inženýrství
Studijní obor: Chemie a technologie potravin
Klasifikace závěrečné práce a její obhajoby: A 12964


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
hejdová_2009_bp.pdf 1.139Mb PDF Zobrazit/otevřít
hejdová_2009_vp.doc 45.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
hejdová_2009_op.doc 42.5Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet