Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky.
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Chemické složení a vlastnosti sladké a kyselé syrovátky. |
| Autor: |
Hejdová, Alena
|
| Vedoucí: |
Hrabě, Jan
|
|
Abstrakt:
|
Cílem bakalářské práce je seznámení se sladkou a kyselou syrovátkou a jejich dalším vyu-žitím. Náplní je stručný popis technologie získávání a chemického složení sladké a kyselé syrovátky. Následuje stručný výklad možností zpracování syrovátky a její další využití na výrobky. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/7843
|
|
Datum:
|
2009-05-27 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav potravinářského inženýrství |
|
Studijní obor:
|
Chemie a technologie potravin |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
12964
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet