Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.

Show full item record

No preview available
Title: Stanovení vlákniny v cereálních výrobcích.
Author: Jančárová, Martina
Advisor: Severová, Marta
Abstract: V teoretické části diplomové práce je uvedena charakteristika cereálií, cereálních výrobků a jejich význam ve výživě. Rovněž je zde popsána vláknina - její definice, dělení, chemické složení, metody stanovení a taktéž význam ve výživě. Praktická část popisuje způsob stanovení vlákniny ve vybraných cereálních výrobcích enzymatickou a neutrálně detergentní metodou a srovnání těchto metod.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10396
Date: 2009-05-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 12511


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
jančárová_2009_dp.pdf 1.945Mb PDF View/Open
jančárová_2009_vp.doc 48Kb Microsoft Word View/Open
jančárová_2009_op.doc 52.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account