Výroba lihovin

DSpace Repository

Language: English čeština 

Výroba lihovin

Show simple item record

dc.contributor.advisor Rop, Otakar
dc.contributor.author Jeřábková, Irena
dc.date.accessioned 2010-07-18T08:39:38Z
dc.date.available 2010-07-18T08:39:38Z
dc.date.issued 2009-05-28
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/10844
dc.description.abstract Bakalářskíá práce obsahuje rozdělení lihovin a výrobu lihovin. Práce je zaměřena na problematiku výroby vinných destilátů, podrobný pospis principu destilace a destilačního zařízení. Podrobně jsou popsány tradiční vinné destiláty, kterými jsou např. Cognak a různé druhy brandy. Pozornost je věnována specifickým národním značkám. cs
dc.format 48 s. cs
dc.format.extent 1197889 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject lihoviny cs
dc.subject destilace cs
dc.subject vinné destiláty cs
dc.subject Cognak cs
dc.subject brandy cs
dc.subject spirits en
dc.subject distillation en
dc.subject wine spirits en
dc.subject Cognac en
dc.subject brandy en
dc.title Výroba lihovin cs
dc.title.alternative Distillery en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Valášek, Pavel
dc.date.accepted 2009-06-15
dc.description.abstract-translated The Bachelor's thesis contains a division of spirits and the manufacture of spirits. The work is focused on problems of wine spirits production, a detailed description of the distillation and the distillation equipment. In detail there are described traditional wine spirits, such as Cognac and different kinds of brandy. Attention is paid to specific national brands. en
dc.description.department Ústav potravinářského inženýrství cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/142 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and food technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 12984
dc.date.assigned 2009-02-19
utb.result.grade C


Files in this item

Files Size Format View
jeřábková_2009_bp.pdf 1.142Mb PDF View/Open
jeřábková_2009_vp.doc 31.5Kb Microsoft Word View/Open
jeřábková_2009_op.doc 42Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account