Užití probiotik v mléčných výrobcích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Užití probiotik v mléčných výrobcích

Show full item record

No preview available
Title: Užití probiotik v mléčných výrobcích
Author: Koutská, Marta
Advisor: Korbelová, Marie
Abstract: Bakalářská práce popisuje vlastnosti probiotických mikroorganismů a jejich zástupce. Zabývá se významem probiotik pro zdraví člověka a užitím pro jednotlivé skupiny obyvatelstva. Další část je zaměřena na stabilitu bakterií mléčného kvašení v zakysaných mléčných výrobcích. V praktické části se zaměřuje na probiotické výrobky, které se v současné době vyskytují na trhu a popisuje spotřebu zakysaných mléčných výrobků v letech 2001-2007 v České republice.
URI: http://hdl.handle.net/10563/10995
Date: 2009-05-28
Availability: Pouze v rámci univerzity
Department: Ústav potravinářského inženýrství
Discipline: Chemie a technologie potravin
Grade for thesis and defense: B 12786


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
koutská_2009_bp.pdfBlocked 3.289Mb PDF
koutská_2009_vp.doc 35Kb Microsoft Word View/Open
koutská_2009_op.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account