Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Show full item record

No preview available
Title: Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu
Author: Kubíková, Vendula
Advisor: Šimek, Lubomír
Abstract: Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy.
URI: http://hdl.handle.net/10563/11357
Date: 2010-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: A 16985


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kubíková_2010_bp.pdf 950.7Kb PDF View/Open
kubíková_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
kubíková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account