Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu

Show simple item record

dc.contributor.advisor Šimek, Lubomír
dc.contributor.author Kubíková, Vendula
dc.date.accessioned 2010-07-18T17:56:03Z
dc.date.available 2010-07-18T17:56:03Z
dc.date.issued 2010-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/11357
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je popis základních vlastností kvasinek a vysvětlení jejich využití v pekárenském a pivovarnickém průmyslu. Význam kvasnic spočívá ve skutečnosti, že značnou měrou přispívají k světové produkci potravin poskytujících cenné látky pro lidskou výživu, jako jsou například vitaminy. cs
dc.format 50 s. cs
dc.format.extent 973609 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject kvasinky cs
dc.subject kvasnice cs
dc.subject kvašení cs
dc.subject pekárenský průmysl cs
dc.subject pivovarnický průmysl cs
dc.subject yeasts en
dc.subject fermenting en
dc.subject baking industry en
dc.subject brewing industry en
dc.title Kvasnice v pekárenském a pivovarnickém průmyslu cs
dc.title.alternative Yeast in baking and brewing industry en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Halabalová, Věra
dc.date.accepted 2010-06-16
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is a description of the basic characteristics of yeasts and an account of their usage in baking and brewing industry. The importace of yeast lies in the fact that they contribute to world food production providing valuable substances for human nutrition, for example vitamins. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and food technologies en
dc.identifier.stag 16985
dc.date.assigned 2010-02-04
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
kubíková_2010_bp.pdf 950.7Kb PDF View/Open
kubíková_2010_vp.doc 36Kb Microsoft Word View/Open
kubíková_2010_op.doc 38.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account