Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období

DSpace Repository

Language: English čeština 

Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období

Show full item record

No preview available
Title: Možná rizika přípravy a distribuce pokrmů v letním období
Author: Hudečková, Monika
Advisor: Novotný, Radomil
Abstract: ABSTRAKT Bakalářská práce objasňuje legislativní požadavky na provozovatele stravovacích služeb. Uvádí zásady správné výrobní a hygienické praxe ve stravovacích provozech. Charakterizuje alimentární nákazy ze zdravotně závadných potravin a pokrmů. Zabývá se možnými zdravotními riziky při úpravě potravin, přípravě a distribuci pokrmů ve stravovacích provozech a domácnostech v letním období. Tato práce může sloužit jako souhrn zásad, který je nutný dodržovat v provozovnách veřejného stravování a v neposlední řadě i při přípravě pokrmů v domácnostech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/13424
Date: 2010-05-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: E 15816


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hudečková_2010_bp.pdf 1.531Mb PDF View/Open
hudečková_2010_vp.doc 39Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account