Úloha tuků ve výživě

DSpace Repository

Language: English čeština 

Úloha tuků ve výživě

Show simple item record

dc.contributor.advisor Hoza, Ignác
dc.contributor.author Jančová, Bohumíra
dc.date.accessioned 2012-03-09T05:21:14Z
dc.date.available 2012-03-09T05:21:14Z
dc.date.issued 2011-05-26
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/15181
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je seznámení s úlohou tuků ve výživě člověka. V jednotlivých kapitolách je kladen důraz na charakteristiku, složení, výskyt a zdroje tuků. Je rozebíráno trávení a metabolismus tuků. Pozornost je věnována také významu tuků ve výživě a nega-tivní funkci tuků ve výživě. cs
dc.format 49 s. cs
dc.format.extent 1855104 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Lipid cs
dc.subject mastná kyselina cs
dc.subject metabolismus tuků cs
dc.subject význam tuků cs
dc.subject Lipids en
dc.subject fatty acids en
dc.subject fat metabolism en
dc.subject meaning fat en
dc.title Úloha tuků ve výživě cs
dc.title.alternative The Role of Fats in the Diet en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Budinský, Pavel
dc.date.accepted 2011-06-20
dc.description.abstract-translated The aim of this thesis is to introduce the role of fats in human nutrition. Individual chapters focus on the characteristics, composition, occurrence and source of fat. It dismantled digestion and fat metabolism. Attention is also paid to the importance of fat in the diet, and a negative function of fat in the diet. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/136 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21887
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
jančová_2011_bp.pdf 1.769Mb PDF View/Open
jančová_2011_vp.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open
jančová_2011_op.doc 93.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account