Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
Zobrazit celý záznam
Není dostupný náhled
|
Název:
|
Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny |
| Autor: |
Kolouchová, Ladislava
|
| Vedoucí: |
Burešová, Iva
|
|
Abstrakt:
|
Bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou druhů pšeničných mouk vyráběných průmyslovými mlýny na Moravě v letech 2004-2010. Teoretická část je zaměřena na historii pěstování pšenice, její zpracování a historii výrobních závodů. Dále je v teoretické části uveden popis technologie mletí a popis sledovaných vlastností mouk. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností - vlhkosti, popela, čísla poklesu, mokrého lepku, reologických vlastností a jejich srovnání v jednotlivých letech. |
|
URI:
|
http://hdl.handle.net/10563/15536
|
|
Datum:
|
2011-05-26 |
|
Dostupnost:
|
Bez omezení |
|
Ústav:
|
Ústav biochemie a analýzy potravin |
|
Studijní obor:
|
Technologie a řízení v gastronomii |
|
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby:
|
A
21890
|
Citace závěřečné práce
Soubory tohoto záznamu
Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích
Zobrazit celý záznam
Prohledat DSpace
Procházet
-
Vše v DSpace
-
Tato kolekce
Můj účet