Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny

Repozitář DSpace/Manakin

Přihlásit se

Jazyk: English čeština 

Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny

Zobrazit celý záznam

Není dostupný náhled
Název: Srovnání kvality mouk produkované moravskými mlýny
Autor: Kolouchová, Ladislava
Vedoucí: Burešová, Iva
Abstrakt: Bakalářská práce se zabývá srovnáním dvou druhů pšeničných mouk vyráběných průmyslovými mlýny na Moravě v letech 2004-2010. Teoretická část je zaměřena na historii pěstování pšenice, její zpracování a historii výrobních závodů. Dále je v teoretické části uveden popis technologie mletí a popis sledovaných vlastností mouk. Praktická část je zaměřena na stanovení sledovaných vlastností - vlhkosti, popela, čísla poklesu, mokrého lepku, reologických vlastností a jejich srovnání v jednotlivých letech.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15536
Datum: 2011-05-26
Dostupnost: Bez omezení
Ústav: Ústav biochemie a analýzy potravin
Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
Klasifikace závěřečné práce a její obhajoby: A 21890


Citace závěřečné práce

Soubory tohoto záznamu

Soubory Velikost Formát Zobrazit
kolouchová_2011_bp.pdf 3.906Mb PDF Zobrazit/otevřít
kolouchová_2011_vp.doc 94Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít
kolouchová_2011_op.doc 93Kb Microsoft Word Zobrazit/otevřít

Tento záznam se objevuje v následujících kolekcích

Zobrazit celý záznam

Find fulltext

Prohledat DSpace


Procházet

Můj účet