Využití mořských ryb a plodů v gastronomii

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití mořských ryb a plodů v gastronomii

Show full item record

No preview available
Title: Využití mořských ryb a plodů v gastronomii
Author: Kýrová, Tereza
Advisor: Fišera, Miroslav
Abstract: Cílem bakalářské práce bylo co nejlépe popsat zpracování mořských ryb a plodů v gastronomii. Práce je zaměřena na mořské ryby obecně, jejich rozdělení, fyziologii. Dále jsou popsány ryby v kuchyni od jejich zabití a kuchání, až po různé tepelné úpravy, stejně tak jsem postupovala i u mořských plodů. Pozornost je také věnována pozitivním vlivům a zdravotním rizikům při jejich konzumaci.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15867
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 17187


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
kýrová_2011_bp.pdf 1.589Mb PDF View/Open
kýrová_2011_vp.pdf 63.22Kb PDF View/Open
kýrová_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account