Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern

Show full item record

No preview available
Title: Netradiční druhy cereálií, kamut a grünkern
Author: Frýželková, Iva
Advisor: Sumczynski, Daniela
Abstract: Tato bakalářská práce charakterizuje obecně obiloviny, především jejich chemické složení, morfologii obilky. Zabývá se popisem vybraných netradičních druhů cereálií jako je proso, čirok, čumíza a rosička. Dále se zaměřuje na popis pšenice špaldy a následně grünkernu. Dále je práce zaměřena na historii, výživné hodnoty, výzkum týkající se kamutu.
URI: http://hdl.handle.net/10563/15956
Date: 2011-08-19
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 16976


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
frýželková_2011_bp.pdf 2.000Mb PDF View/Open
frýželková_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
frýželková_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account