An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants

Show simple item record

dc.contributor.advisor Chovancová, Miloslava cs
dc.contributor.author Mura, Roman cs
dc.date.accessioned 2012-03-09T19:15:56Z
dc.date.available 2012-03-09T19:15:56Z
dc.date.issued 2011-05-05 cs
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16212
dc.description.abstract Cílem bakalářské práce je prozkoumat možnost založení nové restaurace rychlého občerstvení na Opavsku. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá teoretickými poznatky odvětví rychlého občerstvení, marketingového výzkumu a Porterovy analýzy konkurenčního prostředí. Praktická část analyzuje opavský trh rychlého občerstvení a intenzitu konkurence za pomocí Porterovy analýzy. Poté je proveden dotazníkový průzkum, který má zjistit, zdali je na Opavsku zájem zákazníků o novou restauraci rychlého občerstvení. Výsledky dotazníkového průzkumu a Porterovy analýzy jsou využity v závěrečných doporučeních k možnému podnikatelskému záměru vybudování restaurace rychlého občerstvení v Opavském regionu. cs
dc.format 65 s. , 6 s. obr. priloh. cs
dc.format.extent 1946031 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso en cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně cs
dc.rights Bez omezení cs
dc.subject Rychlé občerstvení cs
dc.subject fast food cs
dc.subject Porter cs
dc.subject analýza cs
dc.subject marketingový výzkum cs
dc.subject dotazník cs
dc.subject průzkum cs
dc.subject postoje zákazníků cs
dc.subject založení cs
dc.subject Fast food en
dc.subject Porter en
dc.subject analysis en
dc.subject marketing research en
dc.subject questionnaire en
dc.subject survey en
dc.subject customer attitudes en
dc.subject establishment en
dc.title An Analysis of Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants cs
dc.title.alternative An Analysis of the Consumer Attitudes Towards Fast Food Restaurants en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Svobodová, Dagmar cs
dc.date.accepted 2011-06-14 cs
dc.description.abstract-translated The bachelor thesis aims to investigate possibility of an establishment of a new fast food restaurant in Opava region. The thesis is divided into theoretical and practical part. The theoretical part explores theoretical basis of the fast food industry, marketing research and Porter?s Five Forces Analysis. The practical part of the thesis uses means of the Porter?s Analysis to analyze Opava region fast food market and its competitive intensity. Subsequently, a questionnaire survey is executed to find out whether there is customers demand for a new Fast Food restaurant in Opava region. The results of both the questionnaire survey and Porter analysis are used in the final recommendations to a possible business plan for the establishment of a new fast food restaurant in Opava region. en
dc.description.department Ústav anglistiky a amerikanistiky cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/13 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Anglický jazyk pro manažerskou praxi cs
dc.thesis.degree-discipline English for Business Administration en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta humanitních studií cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Humanities en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Filologie cs
dc.thesis.degree-program Philology en
dc.identifier.stag 19559
dc.date.assigned 2011-02-01 cs
utb.result.grade A
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
mura_2011_bp.pdf 1.855Mb PDF View/Open
mura_2011_vp.doc 47.5Kb Microsoft Word View/Open
mura_2011_op.doc 51Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account