Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta

Show full item record

No preview available
Title: Vliv obsahu škrobu v pšeničné mouce na vlastnosti těsta
Author: Pinďáková, Marcela
Advisor: Dvořáková, Monika
Abstract: Diplomová práce pojednává o vlastnostech škrobu, včetně jeho výroby. Dále se zaměřuje na vlastnosti pšeničné mouky a pšeničného těsta. Praktická část se zabývá stanovením obsahu vlhkosti referenční metodou a obsahu škrobu polarimetrickou metodou dle Ewerse. Výsledky byly statisticky zpracovány vícerozměrnou analýzou.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16389
Date: 2011-05-20
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie tuků, tenzidů a kosmetiky
Discipline: Technologie a ekonomika výroby tuků, detergentů a kosmetiky
Grade for thesis and defense: C 22820


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
pinďáková_2011_dp.pdf 2.656Mb PDF View/Open
pinďáková_2011_vp.pdf 77.90Kb PDF View/Open
pinďáková_2011_op.doc 96Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account