Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

Show full item record

No preview available
Title: Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích
Author: Vaňková, Kateřina
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů v recepturách u vybraných druhů drůbežích masných výrobků.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16605
Date: 2011-05-18
Availability: Bez omezení
Department: Ústav biochemie a analýzy potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
Grade for thesis and defense: B 21582


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
vaňková_2011_dp.pdf 1.736Mb PDF View/Open
vaňková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
vaňková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account