Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Vaňková, Kateřina
dc.date.accessioned 2012-03-10T00:10:14Z
dc.date.available 2012-03-10T00:10:14Z
dc.date.issued 2011-05-18
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/16605
dc.description.abstract Diplomová práce byla zaměřena na fosfáty a jejich používání v masném průmyslu při výrobě drůbežích masných výrobků. Byly zde popsány fosfáty, jako přídatné látky, využívané při výrobě drůbežích masných výrobků a charakterizovány jejich vlastnosti a účinky. Byla provedena analýza sortimentu drůbežích masných výrobků v prodejní síti v České republice a bylo zde sledováno využití jednotlivých fosfátů v recepturách u vybraných druhů drůbežích masných výrobků. cs
dc.format 66 s., 13 s. obr. příloh. cs
dc.format.extent 1820525 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject drůbež cs
dc.subject drůbeží maso cs
dc.subject drůbeží masné výrobky cs
dc.subject fosfor cs
dc.subject fosfáty cs
dc.subject polyfosfáty cs
dc.subject přídatné látky cs
dc.subject lidské zdraví cs
dc.subject poultry en
dc.subject poultry meat en
dc.subject poultry meat products en
dc.subject phosphorus en
dc.subject phosphates en
dc.subject polyphosphates en
dc.subject additives en
dc.subject human health en
dc.title Využití fosfátů v drůbežích masných výrobcích cs
dc.title.alternative The Use of Phosphates in Poultry Meat Products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Jandásek, Josef
dc.date.accepted 2011-05-30
dc.description.abstract-translated The master thesis was focused on phosphates and the use in the meat industry in the production of poultry meat products. Phosphates were described here, as additives used in the production of poultry meat products and charakterized the properties and effects. It was analyzed range of poultry meat products in the sales network in the Czech Republic and there were monitored the use of individual phosphates in the recipes for selected types of poultry meat products. en
dc.description.department Ústav biochemie a analýzy potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/196 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 21582
dc.date.assigned 2011-02-25
utb.result.grade B


Files in this item

Files Size Format View
vaňková_2011_dp.pdf 1.736Mb PDF View/Open
vaňková_2011_vp.doc 98.5Kb Microsoft Word View/Open
vaňková_2011_op.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account