Antioxidanty v nápojích

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Antioxidanty v nápojích

Show full item record

No preview available
Title: Antioxidanty v nápojích
Author: Hanák, Vojtěch
Advisor: Rumíšková, Marie
Abstract: Tato bakalářská práce se zabývá antioxidanty, principem jejich fungování a stanovení. Dále zhodnocuje možnosti využití antioxidantů v nápojářském průmyslu. Zaměřuje se na používání kyseliny askorbové jako stabilizátoru při výrobě nápojů. Uvádí její využívání při výrobě ovocných a zeleninových šťáv, piva a vína. Dále popisuje některé používané metody stanovení kyseliny askorbové.
URI: http://hdl.handle.net/10563/16989
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22723


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hanák_2011_bp.pdf 1.231Mb PDF View/Open
hanák_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
hanák_2011_op.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account