Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Senzorické hodnocení a vady čokoládových výrobků
Author: Uherek, Dušan
Advisor: Hřivnová, Lenka
Abstract: Tato bakalářská práce se zaměřuje na popis vad čokoládových výrobků, které vznikají při výrobě a skladování. Podrobně charakterizuje senzorickou analýzu jako nástroj denního hodnocení čokolády i jako metodu zlepšení kvality výrobků. Přehledně uvádí požadavky na senzorický panel a popisuje nejčastěji používané metody senzorické analýzy. První kapitola práce také shrnuje historii čokolády a současnou technologii výroby.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17606
Date: 2011-05-30
Availability: Bez omezení
Department: Ústav technologie a mikrobiologie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: B 22744


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
uherek_2011_bp.pdf 5.261Mb PDF View/Open
uherek_2011_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
uherek_2011_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account