Úroveň znalostí týkající se rozšířené kardio-pulmonální resuscitace dospělých u nelékař-ských zdravotnických pracovníků.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Úroveň znalostí týkající se rozšířené kardio-pulmonální resuscitace dospělých u nelékař-ských zdravotnických pracovníků.

Show full item record

No preview available
Title: Úroveň znalostí týkající se rozšířené kardio-pulmonální resuscitace dospělých u nelékař-ských zdravotnických pracovníků.
Author: Macíková, Petra
Advisor: Blažková, Markéta
Abstract: ABSTRAKT Tématem mé bakalářské práce je ?Úroveň znalostí týkajících se rozšířené kardio-pulmonální resuscitace dospělých u nelékařských zdravotnických pracovníků?. Teoretická část se zabývá rozšířenou neodkladnou resuscitací. Uvádí historii resuscitace, vývoj dopo-ručení pro rozšířenou kardiopulmonální resuscitaci, základní postupy a pomůcky pro pro-vádění rozšířené kardiopulmonální resuscitace, se zaměřením na nové Guidelines 2010. Je zde zmíněna důležitost terapeutické hypotermie a úloha sestry při poskytování rozšířené resuscitace. V praktické části je popsána metodika práce, zkoumaný vzorek, charakteristika do-tazníku. Všechny data jsou vyhodnocena a přenesena do tabulek a grafů, které uvádí vý-sledky dotazníkového šetření.
URI: http://hdl.handle.net/10563/17789
Date: 2011-06-02
Availability: Bez omezení
Department: Ústav ošetřovatelství
Discipline: Všeobecná sestra
Grade for thesis and defense: B 20327


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
macíková_2011_bp.pdf 3.632Mb PDF View/Open
macíková_2011_vp.doc 54.5Kb Microsoft Word View/Open
macíková_2011_op.doc 52Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account