Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

DSpace Repository

Language: English čeština 

Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Ondrušová, Jana
dc.date.accessioned 2012-03-11T09:57:02Z
dc.date.available 2012-03-11T09:57:02Z
dc.date.issued 2011-05-30
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/17964
dc.description.abstract Ovoce a zelenina jsou pro lidskou výživu nepostradatelné. Tato práce je zaměřena na roz-dělení ovoce a zeleniny a jejich chemického složení. Nejexponovanějšími metodami kon-zervace ovoce a zeleniny se zaměřením na moderní metody, jejichž cílem je co nejšetrnějším způsobem prodloužit uchovatelnost v nejpřirozenějším stavu. A popis jednotlivých konzervárenských výrobků ovoce a zeleniny. cs
dc.format 60 s cs
dc.format.extent 1644993 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce a zelenina cs
dc.subject chemické složení cs
dc.subject konzervace cs
dc.subject konzervárenské výrobky cs
dc.subject fruit and vegetable en
dc.subject chemical composition en
dc.subject conservation en
dc.subject canning manufactures en
dc.title Moderní metody konzervace ovoce a zeleniny cs
dc.title.alternative Modern method of conservation of fruit and vegetable en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2011-06-14
dc.description.abstract-translated Fruit and vegetables are for human noutrishment indispensable. In this thesis I have fo-cused on splits of fruits and vegetables and their chemical composition. Most exposed me-thods of conservation fruit and vegetable with focus on modern methods which target is using most gentle way to improve their keeping them in the most natural condition. And description of canning product of fruit and vegetables en
dc.description.department Ústav technologie a mikrobiologie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/144 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Chemistry and Food Technologies en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 22711
dc.date.assigned 2011-02-11
utb.result.grade A


Files in this item

Files Size Format View
ondrušová_2011_bp.pdf 1.568Mb PDF View/Open
ondrušová_2011_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
ondrušová_2011_op.pdf 63.62Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account