dc.contributor.advisor |
Juříková, Martina
|
|
dc.contributor.author |
Hejlová, Dominika
|
|
dc.date.accessioned |
2013-10-04T06:53:56Z |
|
dc.date.available |
2013-10-04T06:53:56Z |
|
dc.date.issued |
2011-10-01 |
|
dc.identifier |
Elektronický archiv Knihovny UTB |
cs |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10563/19290
|
|
dc.description.abstract |
Diplomová práce se věnuje tématice budování marketingového plánu a celkové jednotné komunikační strategie a filosofie malého podniku v pohostinství. Práce v teoretické části popisuje možnosti marketingu a strategie ve službách. Věnuje se specifikům malých podniků v pohostinství, trendům, jakož i možnostem a limitům jejich marketingových a komunikačních aktivit. V praktické části, na zvoleném příkladu, analýzám potřebným k efektivnímu strategickému plánování (SWOT analýza, Porterova analýza, Mapa tržního bojiště). V projektové části pak na základě výsledků provedených analýz, návrhu marketingového a komunikačního plánu pro zvolený subjekt na vymezené období. Závěr popisuje a zobecňuje možnosti a limity vyplývající z celé práce. |
cs |
dc.format |
84 |
cs |
dc.format.extent |
1905166 bytes |
cs |
dc.format.mimetype |
application/pdf |
cs |
dc.language.iso |
cs |
|
dc.publisher |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně |
|
dc.rights |
Bez omezení |
|
dc.subject |
Marketingový plán
|
cs |
dc.subject |
marketingová strategie
|
cs |
dc.subject |
marketing služeb
|
cs |
dc.subject |
komunikační strategie
|
cs |
dc.subject |
analýzy současného stavu
|
cs |
dc.subject |
Marketing plan
|
en |
dc.subject |
marketing strategy
|
en |
dc.subject |
services marketing
|
en |
dc.subject |
communication strategy
|
en |
dc.subject |
current situation analysis
|
en |
dc.title |
Marketingový plán firmy v pohostinství s důrazem na komunikaci |
cs |
dc.title.alternative |
Marketing Plan of a Company Providing Restaurant Services with Focus on Communication |
en |
dc.type |
diplomová práce |
cs |
dc.contributor.referee |
Kubíčková, Eliška |
|
dc.date.accepted |
2012-05-21 |
|
dc.description.abstract-translated |
This diploma thesis is dealing with issues of creating marketing plan for small company of hospitality sector. Thesis in its first part describes the possibilities of applying marketing and strategies in the services and specifics of small companies in hospitality. Marketing and communication trends in this sector as well as its possibilities and limits. In practical part there is also used application of necessary analysis on real example. Project part, based on results obtained from analyzes creates real draft of marketing and communication plan for real company for a fixed period. The conclusion generalizes opportunities and limits following from whole work. |
en |
dc.description.department |
Ústav marketingových komunikací |
cs |
dc.description.result |
obhájeno |
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/185
|
cs |
dc.parent.uri |
http://hdl.handle.net/10563/220
|
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketingové komunikace |
cs |
dc.thesis.degree-discipline |
Marketing Communications |
en |
dc.thesis.degree-grantor |
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací |
cs |
dc.thesis.degree-grantor |
Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications |
en |
dc.thesis.degree-name |
Mgr. |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Mediální a komunikační studia |
cs |
dc.thesis.degree-program |
Media and Communication Studies |
en |
dc.identifier.stag |
26390
|
|
utb.result.grade |
C |
|
dc.date.submitted |
2012-04-20 |
|