Alimentární mykotoxikózy

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Alimentární mykotoxikózy

Show full item record

No preview available
Title: Alimentární mykotoxikózy
Author: Nováková, Viera
Advisor: Mišurcová, Ladislava
Abstract: Bakalářská práce je zaměřena na obecnou problematiku a klasifikaci mikroskopických toxinogenních hub, produkujích mykotoxiny, které mohou způsobovat těžké otravy, pří-padně vyústit v závažná onemocnění. Vybrané druhy mykotoxinů jsou charakterizovány podle toxicity a chemického složení, dále je popsán typ onemocnění, které mohou vyvolat u lidí a zvířat. Z důvodu eliminace mykotoxikóz jsou důležité také metody pro jejich dia-gnostiku, jejichž principy jsou v práci charakterizovány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/21830
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
nováková_2012_bp.pdf 1.525Mb PDF View/Open
nováková_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
nováková_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account