Stravování v lázeňství

DSpace Repository

Language: English čeština 

Stravování v lázeňství

Show simple item record

dc.contributor.advisor Kubovič, František
dc.contributor.author Talarovičová, Kateřina
dc.date.accessioned 2013-10-08T01:06:03Z
dc.date.available 2013-10-08T01:06:03Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22195
dc.description.abstract Cílem této bakalářské práce je pojednat o významu lázeňství pro společnost, o historii lázeňství ve světě i u nás a dále o formách stravování a jednotlivých druzích diet, které jsou pro lázeňské stravování důležitým kritériem. cs
dc.format 52s. cs
dc.format.extent 742019 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject lázně cs
dc.subject lázeňství cs
dc.subject lázeňské procedury cs
dc.subject stravování cs
dc.subject stravovací systém cs
dc.subject diety cs
dc.subject spa en
dc.subject spa treatments en
dc.subject catering en
dc.subject catering system en
dc.subject diet en
dc.title Stravování v lázeňství cs
dc.title.alternative Boarding in the Spa en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Forman, Václav
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated The aim of this bachelor's thesis is to deal with the importance of spa for the society, the history of spa both in the world and in our country, and with forms of catering and the different types of diets that represent an important criterion for spa catering. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25799
utb.result.grade E
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
talarovičová_2012_bp.pdf 724.6Kb PDF View/Open
talarovičová_2012_vp.doc 95Kb Microsoft Word View/Open
talarovičová_2012_op.doc 90.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account