Metody izolace a detekce mléčných proteinů

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Metody izolace a detekce mléčných proteinů

Show full item record

No preview available
Title: Metody izolace a detekce mléčných proteinů
Author: Škrobák, Filip
Advisor: Halabalová, Věra
Abstract: Tato bakalářská práce pojednává o jednom z hlavních potravinářských artiklů a to o mléku. Jednou z nejcennějších složek mléka jsou bílkoviny. Jsou velmi potřebné pro mnohé tech-nologické postupy, popřípadě se používají jako výživové preparáty. Jejich použití přivádí mnoho provozů do problému jak vhodně izolovat a poté detekovat vybranou část proteinu. V této práci jsou popsány nejpoužívanější metody izolace a detekce v průmyslové sféře. Detekce je zaměřena na spolehlivé chromatografické metody.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22625
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
škrobák_2012_bp.pdf 1.591Mb PDF View/Open
škrobák_2012_vp.doc 92.5Kb Microsoft Word View/Open
škrobák_2012_op.doc 92Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account