Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

Show full item record

No preview available
Title: Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv
Author: Ondrušíková, Drahomíra
Advisor: Valášek, Pavel
Abstract: Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22868
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
ondrušíková_2012_bp.pdf 2.227Mb PDF View/Open
ondrušíková_2012_vp.pdf 60.60Kb PDF View/Open
ondrušíková_2012_op.pdf 65.13Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account