Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

DSpace Repository

Language: English čeština 

Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv

Show simple item record

dc.contributor.advisor Valášek, Pavel
dc.contributor.author Ondrušíková, Drahomíra
dc.date.accessioned 2013-10-09T02:54:13Z
dc.date.available 2013-10-09T02:54:13Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/22868
dc.description.abstract Bakalářská práce pojednává o způsobech jím¨ání aromatických látek při zpracovávání ovoce. Nejdříve jsou podrobněji rozepsány chemické složky ovoce a poté se práce věnuje zastoupení aromatických látek u nejběžnějších druhů ovoce, jejich získávání a využití a konečně samotnému jímání. Závěrečná část je věnována principůma metodám stanovení aromatických látek. cs
dc.format 46 cs
dc.format.extent 2335988 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject ovoce cs
dc.subject ovocná šťáva cs
dc.subject aromatické látky cs
dc.subject jímání cs
dc.subject zahušťování ovocných šťáv cs
dc.subject fruits en
dc.subject fruit juices en
dc.subject aromatic compounds en
dc.subject collecting en
dc.subject thickening process of fruit en
dc.title Způsoby jímání aromatických látek při zahušťování ovocných šťáv cs
dc.title.alternative Methods of Collecting Aromatic Compounds During the Thickening Process of Fruit Juices en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Fišera, Miroslav
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated A bachelor's thesis is about a methods of collecting aromatic compounds during the zhickening fruits. The chemical compounds of fruits are mentioned in details in the first part, the next part deals with the aromatic components as representatives of the most common kinds of fruits, how to get the aromatic compounds from the fruits juices and how to use it and finnaly deals with the own collecting. At the end are mentioned principles and methods for determinative if aromatic compounds. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25667
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
ondrušíková_2012_bp.pdf 2.227Mb PDF View/Open
ondrušíková_2012_vp.pdf 60.60Kb PDF View/Open
ondrušíková_2012_op.pdf 65.13Kb PDF View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account