Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.

Show full item record

No preview available
Title: Vegetariánství- jeho druhy a význam ve výživě člověka.
Author: Hynčicová, Simona
Advisor: Matějíčková, Radmila
Abstract: Bakalářská práce se zabývá tématem vegetariánství. Definuje tento způsob stravová-ní, popisuje jeho počátky a druhy vegetariánství. Dále popisuje alternativní směry stravo-vání a další stravovací systémy. Zabývá se vegetariánskou stravou a jeho účinky na zdraví člověka. Popsány jsou základní živiny a ostatní důležité složky potravy, které by neměly chybět ve stravě člověka. Také je uvedeno doporučené složení denní stravy a nakonec prů-zkum trhu, který se zabývá konkrétními výrobky pro vegetariány.
URI: http://hdl.handle.net/10563/22877
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii
Grade for thesis and defense: C 25673


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
hynčicová_2012_bp.pdf 1.988Mb PDF View/Open
hynčicová_2012_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
hynčicová_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account