Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

Show full item record

No preview available
Title: Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.
Author: Rychlík, Antonín
Advisor: Gál, Robert
Abstract: Bakalářská práce se zabývá charakteristikou cholesterolu a jeho metabolismem. Mapuje jeho obsah v živočišných produktech a možnosti jeho snížení. V další části popisuje výživová doporučení pro optimální hodnotu cholesterolu v krvi člověka.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23125
Date: 2012-01-06
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie a řízení v gastronomii


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
rychlík_2012_bp.pdf 1.530Mb PDF View/Open
rychlík_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
rychlík_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account