Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

DSpace Repository

Language: English čeština 

Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě.

Show simple item record

dc.contributor.advisor Gál, Robert
dc.contributor.author Rychlík, Antonín
dc.date.accessioned 2013-10-09T11:15:19Z
dc.date.available 2013-10-09T11:15:19Z
dc.date.issued 2012-01-06
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23125
dc.description.abstract Bakalářská práce se zabývá charakteristikou cholesterolu a jeho metabolismem. Mapuje jeho obsah v živočišných produktech a možnosti jeho snížení. V další části popisuje výživová doporučení pro optimální hodnotu cholesterolu v krvi člověka. cs
dc.format 59 s. cs
dc.format.extent 1604842 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Cholesterol cs
dc.subject metabolismus cs
dc.subject lipoproteiny cs
dc.subject živočišné produkty cs
dc.subject výživové doporučení cs
dc.subject hypercholesterolemie cs
dc.subject Cholesterol en
dc.subject metabolism en
dc.subject lipoproteins en
dc.subject animal products en
dc.subject nutritional recommendations en
dc.subject hypercholesterolemia en
dc.title Zastoupení cholesterolu v živočišných produktech a jeho význam ve výživě. cs
dc.title.alternative Representation of Cholesterol in Animal Products and its Importance in Nutrition. en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Škrovánková, Soňa
dc.date.accepted 2012-06-12
dc.description.abstract-translated The Bachelor thesis deals with the characteristics and cholesterol metabolism. It maps the content in animal products and its possible reduction. The next section describes dietary guidelines for optimal cholesterol levels in human blood. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25615
dc.date.submitted 2012-05-21


Files in this item

Files Size Format View
rychlík_2012_bp.pdf 1.530Mb PDF View/Open
rychlík_2012_vp.doc 92Kb Microsoft Word View/Open
rychlík_2012_op.doc 94Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account