Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

DSpace Repository

Login

Language: English čeština 

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

Show full item record

No preview available
Title: Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků
Author: Oliver, Radek
Advisor: Buňka, František
Abstract: Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty.
URI: http://hdl.handle.net/10563/23891
Date: 2013-02-11
Availability: Bez omezení
Department: Ústav analýzy a chemie potravin
Discipline: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin


Citace závěřečné práce

Files in this item

Files Size Format View
oliver_2013_dp.pdf 1.663Mb PDF View/Open
oliver_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
oliver_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show full item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account