Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

DSpace Repository

Language: English čeština 

Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků

Show simple item record

dc.contributor.advisor Buňka, František
dc.contributor.author Oliver, Radek
dc.date.accessioned 2013-10-10T23:36:21Z
dc.date.available 2013-10-10T23:36:21Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/23891
dc.description.abstract Tato práce je pojednáním o využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků. Součástí praktické části je výroba vzorků jogurtů s různými syrovátkovými preparáty. cs
dc.format 65 s. cs
dc.format.extent 1744608 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject Mléko cs
dc.subject syrovátka cs
dc.subject jogurty cs
dc.subject Milk en
dc.subject whey powder en
dc.subject yoghurt en
dc.title Využití sušené syrovátky při výrobě kysaných mléčných výrobků cs
dc.title.alternative Use of whey powder in the production of fermented dairy products en
dc.type diplomová práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2013-05-27
dc.description.abstract-translated The thesis deals with the use of whey powder in the production of fermented dairy product. The practical part covered the production of yoghurt samples with different whey preparations. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18592 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin cs
dc.thesis.degree-discipline Technology, Hygiene and Economics of Food Production en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Ing. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 30951
utb.result.grade B
dc.date.submitted 2013-05-14


Files in this item

Files Size Format View
oliver_2013_dp.pdf 1.663Mb PDF View/Open
oliver_2013_vp.doc 94.5Kb Microsoft Word View/Open
oliver_2013_op.doc 95.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account