Estetické vnímání gastronomie

DSpace Repository

Language: English čeština 

Estetické vnímání gastronomie

Show simple item record

dc.contributor.advisor Forman, Václav
dc.contributor.author Ondrová, Veronika
dc.date.accessioned 2013-10-11T10:30:06Z
dc.date.available 2013-10-11T10:30:06Z
dc.date.issued 2013-02-11
dc.identifier Elektronický archiv Knihovny UTB cs
dc.identifier.uri http://hdl.handle.net/10563/24132
dc.description.abstract Bakalářská práce se po krátkém obeznámení s historií zaměřuje na nejnovější trendy v gastronomii, mezi které také patří zážitková gastronomie. Dále je zde zmíněn stále oblíbenější kulinářský turismus, na čemž mají zásluhu i významné osobnosti z oblasti gastronomie. Ty nejlepší jsou odměněny Michelinskou hvězdou, která je zárukou, ale i měřítkem kvality. Práce dále vyzdvihuje význam gastronomických organizací, které podporují rozvoj kulinářských soutěží. cs
dc.format 75 s. cs
dc.format.extent 3135848 bytes cs
dc.format.mimetype application/pdf cs
dc.language.iso cs
dc.publisher Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
dc.rights Bez omezení
dc.subject gastronomie cs
dc.subject kulinářský turismus cs
dc.subject trendy cs
dc.subject restaurace cs
dc.subject gastronomy en
dc.subject culinary tourism en
dc.subject trends en
dc.subject restaurants en
dc.title Estetické vnímání gastronomie cs
dc.title.alternative Gastronomical Field from Esthetical Point of View en
dc.type bakalářská práce cs
dc.contributor.referee Kráčmar, Stanislav
dc.date.accepted 2013-06-03
dc.description.abstract-translated Bachelor's thesis has focused on the newest trends in gastronomy after a short familiarisati-on with the history which also includes gastronomical experiences. Furthermore there is mentioned increasingly popular culinary tourism of which has due to celebrities from the field of gastronomy. The best are rewarded with a Michelin star which is a guarantee but also a measure of quality. The work also emphasises the importance of gastronomic orga-nization that supports the development of. en
dc.description.department Ústav analýzy a chemie potravin cs
dc.description.result obhájeno cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/18591 cs
dc.parent.uri http://hdl.handle.net/10563/220 cs
dc.thesis.degree-discipline Technologie a řízení v gastronomii cs
dc.thesis.degree-discipline Technology and Management in Gastronomy en
dc.thesis.degree-grantor Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická cs
dc.thesis.degree-grantor Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology en
dc.thesis.degree-name Bc. cs
dc.thesis.degree-program Chemie a technologie potravin cs
dc.thesis.degree-program Chemistry and Food Technologies en
dc.identifier.stag 25763
utb.result.grade D
dc.date.submitted 2013-05-16


Files in this item

Files Size Format View
ondrová_2013_bp.pdf 2.990Mb PDF View/Open
ondrová_2013_vp.doc 93Kb Microsoft Word View/Open
ondrová_2013_op.doc 91.5Kb Microsoft Word View/Open

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Find fulltext

Search DSpace


Browse

My Account